![](https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/q71/s720x720/10421319_1453049721640859_5317671619849337156_n.jpg)
OK, dengan serius, saya akan mengaku saya belum berhijab dan bila ada teman blogger yang tanya kalau saya nak cuba produk Cool Hijab ini bermacam2 soalan yang melayang di dalam kepala saya..
Saya tak pakai hijab, boleh ke rasa berbezaan? Kulit kepala saya sensitif, rambut saya senang jatuh dan saya mengalami masaalah kelumumur.
Namun begitu, saya tetap excited sangat bila sample produk sampai dan terus mencubanya selepas saya mandi/ basuh rambut.
Ternyata kulit kepala terasa segar and sejuk dan rambut saya senang untuk disikat. Sudah pun pasti kurang keguguran rambut selepas disikat.
Kali pertama saya memakai, saya mendapati beberapa jam selepas itu kelemumur saya bertambah dan mula panik, tetapi selepas saya membasuh rambut dan memakaikan Cool Hijab untuk kali kedua dan ke tiga, ternyata kelemumur saya mengurang dan kulit kepala tidaklah gatal seperti biasa bila saya berpeluh.
Sekarang saya sudah jatuh cinta kepada produk breakthrough hebat ini dan semestinya mengesyorkan kepada semua orang yang mahukan rambut yang cantik, segar dan sihat, tak kira jantina, bangsa, agama, berhijab ataupun tidak.....terima kasih Cool Hijab kerana mengembalikan keyakinan diri saya .
[KELEBIHAN COOL HIJAB]
★ Menyejukkan kepala dan rambut ketika bertudung.
★ Menghilangkan bau hapak pada rambut
★ Melembutkan rambut
★ Mengurangkan Kelemumur
★ Mengelakkan kegatalan pada kulit kepala
★ Memperbaiki rambut yang rosak dan bercabang
★ Menggalakan pertumbuhan rambut baru
★ Melegakan sakit kepala dan migrain
★ Memberi kesegaran kepada minda dan stress
★ Merawat kulit kepala yang berminyak atau kering
★ Menguatkan akar rambut
★ Mengelakkan tudung dari kotor berminyak
![Photo: Bertudung seringkali akan mengalami masalah seperti ini. Jika tidak diatasi, rambut akan makin berkurangan dan sukar untuk tumbuh kembali dan perlukan rawatan.
Mengapa perlu bayar mahal-mahal di pusat rawatan? CoolHijab mampu selesaikan masalah tersebut. Hanya RM65 sahaja!
Cubalah hari ini.
✔PM ✔SMS ✔WHATSAPP✔WECHAT
0102588314 (Diana)
http://coolhijab.com/selangor](https://m.ak.fbcdn.net/scontent-b.xx/hphotos-xpf1/t1.0-9/s640x640/10557466_1446188602326971_3264110293513554772_n.jpg)
Sesiapa berminat boleh hubungi saya melalui Whatsapp/Telegram/SMS etc... 0123386033
wahhh, saya punya xtau dah sampai ke belom sebab tak balik umah lagi tak saba nak cuba
ReplyDeleteharus cuba dengan cepat... semoga dapat feedback baik jugak.... heheheh
DeleteWah.. dah update kat blog.. eyza tak buat lagi.. :)
ReplyDeletesaya biasanya cuba buat secepat mungkin kecuali bila terlalu busy... hehehe
DeleteRasa nak try la... nasib baik ada stokis kat Sabah. :D
ReplyDeletetrylah... memang ringan dan sejuk kepala.....
Deletememang pakai ni sejuk je..hehe.syiokkk
ReplyDeleteKannn.... kulit kepala rasa lebih sejuk, kelumumur memang kurang dan sakit kepala pun cepat reda... bagus lah produk ni
Deletecocok banget nih kayanya :D saya mudah kegerahan kalau pakai hijab, maklum baru baru ini pakai hijab mbak :D hehe, makasih mbak reviewnya
ReplyDelete